خوردن ترشی گوجه گیلاسی واقعا خوب است. خوردن ترشی گوجه گیلاسی واقعا برای خون مفید و خوب است.
نظرات متفاوتی در مورد خوردن ترشی گوجه گیلاسی وجود دارد، در واقع خوردن گوجه فرنگی می تواند فواید زیادی را برای بدن به ارمغان بیاورد.
تعدادی مواد مغذی را تامین کنید. طبق تحقیقات برای هر 100 گرم ترشی گوجه گیلاسی 1.5 گرم پروتئین شامل تمام اسیدهای آمینه لازم برای بدن، 12 میلی گرم کلسیم، 0.7 میلی گرم آهن، 18 میلی گرم منیزیم، 16 میلی گرم فسفر، 221 گرم پتاسیم، 0.3 میلی گرم روی و همچنین حاوی مس و سلنیوم است.
برخی ویتامین ها مانند پروویتامین A، ویتامین C، ویتامین B1، B2، PP نیز در ترشی گوجه گیلاسی وجود دارد. بادمجان حاوی باکتری های مفید برای هضم غذا است. وقتی بادمجان نمک زده می شود، تخمیر اتفاق می افتد، باکتری های مفید به از بین بردن پیوندهای برخی از غذاهای غیرقابل هضم و همچنین تعدادی قند طبیعی کمک می کنند.
به ما کمک کنید خوشمزه تر بخوریم برخی از مواد موجود در ترشی گوجه گیلاسی به تحریک جوانه های چشایی کمک می کند و احساس اشتها آورتری ایجاد می کند. افزودن فیبر به بدن یبوست و اثرات یبوست ناشی از هموروئید را محدود می کند.
زمانی که ترشی گوجه گیلاسی را در نمک خیس می کنند، محتوای این ماده نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. خطر ابتلا به سرطان معده غذاهای آغشته به نمک زیاد، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهند.
مطالعهای که دو گروه از مردم را ارزیابی کرد، نشان داد کسانی که غذاهای ترشی زیادی گوجهفرنگی شور، ترشی و غیره میخورند، نسبت به کسانی که به ندرت این گروه غذایی را میخورند، به سرطان معده مبتلا میشوند.
خطر ابتلا به فشار خون بالا اگر بیش از حد غذاهای نمکی مصرف کنید، مقدار زیادی سدیم وارد بدن شده و خطر ابتلا به فشار خون بالا و بسیاری از خطرات سلامتی دیگر را افزایش می دهد. بنابراین، خوردن قهوه شور هم فواید و هم اثرات منفی دارد.
برای محدود کردن اثرات منفی باید کمتر غذا بخوریم و در برخی موارد بیمار نباید غذا بخورد زیرا نمی تواند تاثیرات بد را بر بدن تضمین کند.