با استفاده از سیب خشک صادراتی موهایی پرپشت داشته باشید

به دنبال یک میان وعده سالم ترد و ترد هستید؟ این سیب های خشک را امتحان کنید ! این برش‌های فوق‌العاده خوشمزه ترد و دارای ادویه دارچین هستند و ترک خوردن آن بسیار سخت است.

برای این میان وعده آسان نیازی به آب‌گیری ندارید: فقط سیب‌ها را در فر کم قرار دهید و چند ساعت بپزید.

امتیاز جانبی: بوی آشپزخانه شما را بسیار دنج می کند، شما می خواهید هر روز آنها را درست کنید.

سیب خشک صادراتی از پرفروش ترین سیب خشک ها می باشد.

شیرینی ماندگار سیب و دارچین کافی است تا احساس کنید در آغوشی دائمی هستید.

در اینجا طرز تهیه این میان وعده خوشمزه را آموزش می دهیم!

برای تهیه سیب خشک، یک نوع تارت ترد از سیب می خواهید.

از انواعی مانند رد دلیشز که می توانند آرد آلود و نرم باشند خودداری کنید.

بهترین سیب ها برای چیپس سیب عبارتند از:

ترد عسل
جاناتون یا جوناگلد
ننه اسمیت
گلدن دلیشز
بانوی صورتی

فوجی

برای این سیب‌های خشک نیازی به آب‌گیری نیست.

می توانید آنها را در فر خود درست کنید! چند ساعت طول می‌کشد تا آنها را در دمای پایین بپزید، اما کاملاً از دست رفته است.

در اینجا روش اصلی است که استفاده می کنید (یا به دستور زیر بروید):

سیب ها را نازک برش دهید. ساده ترین کار استفاده از ماندولین است. زیر را ببینید.
روی یک ورقه پخت قرار دهید.

برای بهترین نتیجه با دارچین بپاشید.

اجازه ندهید هیچ سیبی روی هم قرار بگیرد: همه آنها را در یک لایه یکنواخت نگه دارید.
½ تا 2 ساعت بپزید تا خشک شود.

بپزید تا فر و قهوه ای روشن شود.

تست طعم یک چیپس سیب – قبل از آزمایش چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

چیپس ها را خنک کنید. بعد از خنک شدن، ترد بیشتری خواهند داشت!